SANSÜR NE ARAR LA BAZARDA?

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Fetto in da house

Yaz geldi dedik Türkiye için ama pek de gelmemiş gibi olduğundan ne mevye ne de zebse konusunda pek bir şeyler yazamadık. O yüzden ne yaptık attık kendimizi tropikal iklimli topraklara oralarda kah güldük kah eğlendik. Ve siz elit müşterilerimiz için gelirken de yanımızda yine değişik ve bir o kadar da güzel olan Fetto mevyesini ithal ettik.
Fetto bu sene alışılmışın dışında bir tada sahip. Her sene ekiminde yapılan değişiklikler sayesinde biraz daha naturel ve orjinal bir tada sahip olan Fetto bu sene damağınızda önce güneşin sıcaklığını ardından kutupların soğukluğunu hissettirecek bir tat bıracak. Tahta kutularda ülkeye getirdiğimiz için nostaljik bir havaya da sahip.

Ayrıca şunu belirtmeliyim ki geçen sene moda olan buzlu içecekler ile Fetto yeme alışkanlığınızı bu sene bir kenara bırakacaksınız. Çünkü artık Fetto ile buz karıştırılacak ve öyle içilecek. Tabi isteğe göre yanında süt, keçi sütü tabi ki, sütün yanında bir de bal ilave edilebilir. Bunlar ilave edildikten sonra Fetto içeceğimizi hazır hale getirebiliriz. Tabi ki bal şart değil, hele sizin gibi şekerler için hiç de gerek yok, sırf fakirlerin canı çeksin diye yazdım zaten.

Fiyatta bir değişiklik yok bu sene de, yaklaşık 5 senedir hiç zam yapmadığımız tek ürün neredeyse Fetto. Yalnız bu sene bir değişiklik yaptık, geçen sene evinize kadar gelip teslim ediyor veya misafirlerinize Fetto ikram ediyorduk biliyorsunuz. Bu sene siz gelip teslim alıyorsunuz. Çok ısrar edilirse belki, o da çok düşük bir ihtimal, biz teslimi gerçekleştirebiliriz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder